CREATIVE MORNINGS

Vi bjuder emellanåt in till kostnadsfria frukostseminarier. Vi kallar dem Creative Mornings.
Syftet med våra frukostar är att hålla dialogen med våra kunder levande. Vi vill dela med oss av tankar, erfarenheter och insikter vi fångar i våra uppdrag som verksamhetsutvecklare, informationsarkitekter och lösningsarkitekter i en mängd olika verksamheter och organisationer. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att inte missa när vi lanserar nya Creative Mornings och andra event. Du hittar formuläret i sidfoten. Aktuella frukostar presenteras nedan.

Även om vi inte har några inplanerade frukostar går det alltid att kontakta oss, så kommer vi till er med frukost och kunskap om något av det som ligger oss varmt om hjärtat. Se aktuella frukostseminarium nedan.

Hur gör man affär av AI?

En inspirations i affärsdesign med artificiell intelligens. För dig som vill få en snabb koll på hur din organisation kan utvecklas i takt med digitaliseringen och AI-vågen.

Artificiell Intelligens gör snabbt karriär i samhälle och näringsliv. Hur påverkas affärsmodellerna när system kan konversera med kunderna, ta till sig kunskap ur enorma datamängder och blixtsnabbt analysera ansiktsuttryck och tonfall?

Vi vågar påstå att höstens glödheta fråga är hur AI utmanar och påverkar utvecklingen av våra tjänster, affärer och organisationer.

Under denna timme ger vi dig insikt och upplevelse i:

  • Vad begreppen och de olika ”buzzwordsen” betyder.
  • Vad som är ”hype”, vad som är verklighet och vad som kommer imorgon.
  • Hur double-loop-design accelererar AI-utveckling samtidigt som arbetssättet minskar risken att utveckla tjänster som ingen vill ha.
  • Hur man kommer igång.

Intresserad av att vi kommer till ert företag och berättar? Skicka en förfrågan till info@irm.se.
Detta är ett samarbete mellan IRM, managementkonsult inom affärsdesign och data management och Curiative, rådgivare inom strategisk AI.

Navigera och utveckla din verksamhet med full kontroll

Introduktion till Vintergatan

  • Vintergatan utvecklades av Annika Klyver

Tänk dig en modell som knyter samman alla andra arkitekturmodeller och som är lätt att relatera till för hela verksamheten. Vintergatan är en förmågekarta som är uppbyggd utifrån en verksamhetsgeografi, baserad på flera års praktiskt arbete med arkitektur och långsiktig verksamhetsutveckling i verkliga företag. 

Ge oss en och en halv timme så ger vi er en introduktion till Vintergatan på plats hos er, anpassat efter era behov. Ni får en grundgenomgång av Vintergatan; hur den är uppbyggd, hur den kan användas och vilka analyser som Vintergatan möjliggör. Vi kan också snabbt titta på hur  er organisation skulle kunna få nytta av Vintergatan.

Läs mer om Vintergatan här

Låter det intressant? Kontakta oss på telefon 08-585 011 00 eller skicka ett mail info(at)irm.se