Creative Mornings

Vi bjuder emellanåt in till kostnadsfria frukostseminarier. Vi kallar dem Creative Mornings.
Syftet med våra frukostar är att hålla dialogen med våra kunder levande. Vi vill dela med oss av tankar, erfarenheter och insikter vi fångar i våra uppdrag som verksamhetsutvecklare, informationsarkitekter och lösningsarkitekter i en mängd olika verksamheter och organisationer. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att inte missa när vi lanserar nya Creative Mornings och andra event. Du hittar formuläret i sidfoten. Aktuella frukostar presenteras nedan.

Även om vi inte har några inplanerade frukostar går det alltid att kontakta oss, så kommer vi till er med frukost och kunskap om något av det som ligger oss varmt om hjärtat. Se aktuella frukostseminarium nedan.

Navigera och utveckla din verksamhet med full kontroll

Introduktion till Vintergatan

  • Vintergatan utvecklades av Annika Klyver

Tänk dig en modell som knyter samman alla andra arkitekturmodeller och som är lätt att relatera till för hela verksamheten. Vintergatan är en förmågekarta som är uppbyggd utifrån en verksamhetsgeografi, baserad på flera års praktiskt arbete med arkitektur och långsiktig verksamhetsutveckling i verkliga företag. 

Ge oss en och en halv timme så ger vi er en introduktion till Vintergatan på plats hos er, anpassat efter era behov. Ni får en grundgenomgång av Vintergatan; hur den är uppbyggd, hur den kan användas och vilka analyser som Vintergatan möjliggör. Vi kan också snabbt titta på hur  er organisation skulle kunna få nytta av Vintergatan.

Läs mer om Vintergatan här

Låter det intressant? Kontakta oss på telefon 08-585 011 00 eller skicka ett mail info(at)irm.se