Boken Vintergatan – din verksamhetskarta releasfest på Cosmonova

Den 11:e april var det stor lanseringsfest för boken om verksamhetskartan Vintergatan på Cosmonova i Stockholm. Konferencier var Mikael Tornving, komiker och fd verksamhetskonsult. Han hade läst boken och inspirerats till att göra en egen Vintergata över Föräldraskapet AB. 

220 personer från många olika organisationer; allt från bankväsendet, resebranschen, offentlig sektor och detaljhandeln kom för att fira lanseringen av boken ”Vintergatan – din verksamhetskarta”. Konferencier Mikael Tornving gav åskådarna många skratt när de kände igen sig i kartan över ”Föräldraskapet AB”. Han intervjuade även några av IRMs kunder som idag använder Vintergatan som arbetsmetod och verksamhetskarta för att  bl. a tillvarata förändringsinitiativ och få bästa beslutsunderlag i strategiarbetet.

Läs mer och se film om vad IRMs kunder har att säga om Vintergatan

Tornving förklarar Vintergatan