Masterclass Enterprise Design and Design Sprints for Architects på Enterprise Architecture Conference i London 24 oktober 2019

Under Enterprise Architecture Conference i London 21-24 oktober 2019 ger Annika Klyver, IRM och Milan Guenther, Enterprise Design Associates, masterclassen ”Enterprise Design and Design Sprints for Architects – How to Use Design to Facilitate Innovation and Change Faster”

Enterprise Architecture Conference är en oberoende konferens som pågår under fyra dagar med fokus på Enterprise Architecture (EA) Business Process Management (BPM). 

Torsdag 24 oktober ger Annika Klyver från IRM och Milan Guenther från Enterprise Design Associates en masterclass under rubriken ”Enterprise Design and Design Sprints for Architects – How to Use Design to Facilitate Innovation and Change Faster”.  Annika Klyver och Milan Guenther lär ut hur man kan tillämpa ett designperspektiv för att initiera förändringar och innovera i en verksamhet. De visar hur kunskapen om arkitekturen används för att begränsa och skapa möjligheter som leder dig och ditt team till en lösning. Klassen tar dig genom en Enterprise Design Sprint från engagemang till leverans med stöd av bl a förmågekartan Vintergatan.

Läs mer om denna masterclass

Läs mer om Vintergatan

Gå kurs i Vintergatan